De Vorbă Cu Ziarul Financiar

iulie 19, 2021by Anca Al Kebsi0

Am avut onoarea să fiu invitata emisiunii Afaceri de la Zero by Ziarul Financiar  și să pot vorbi despre business-ul Bright Goals, despre dezvoltare, proiecte, clienți și antreprenoriat în pandemie.

Poți vizualiza interviul Ziarul Financiar – Bright Goals

Am fost încântată nu numai să vorbesc despre misiunea mea și despre proiectele afacerii, ci și despre cum văd dezvoltarea și cum poate ea susține oamenii și companiile.

A fost o oportunitate să transmit o bună parte din pasiunea, entuziasmul, perseverența și încrederea pe care le dedic în a susține oamenii, în a-i ajuta să-și maximizeze potențialul și a facilita cele mai bune condiții pentru creștere.

Chiar dacă Bright Goals este o afacere în creștere, începută în timp ce alte porți se închideau, sper să inspire și alți oameni să înceapă să-și urmeze pasiunea și să aibă curaj, sub orice formă arată aceste două lucuri în realitatea lor.

Anca Al Kebsi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://brightgoals.ro/wp-content/uploads/2022/08/logo-640x284.png

Schimbări pozitive și transformări
pas cu pas!

BLOG

Ce sunt emoțiile?
martie 14, 2024
Ce sunt emoțiile?
Ce sunt emoțiile? Cum le înțelegem și cum le gestionăm? Deși se vorbește mult despre înțelegerea și gestionarea lor, iar vocabularul emoțiilor a crescut odată cu dezvoltarea personală, provocarea este mare. Să dăm  emoțiilor o definiție concretă, să putem descrie sursa, să știm exact cum se activează? Toate direcțiile arată că nu am învățat cum...
Cum construiești cursul tău de succes
martie 14, 2024
Cum construiești cursul tău de succes
Într-un punct din viață și carieră sosește acel moment în care vrei să oferi mai departe, să creezi ceva al tău, să dăruiești lumii mai mult, să-i înveți pe ceilalți din toată experiența ta. Simți că ai multe de oferit. Pe scurt, ajungi în etapa de auto-actualizare. Acea formă de a oferi mai departe este...
Pericolul Perspectivei Unice
august 18, 2023
Pericolul Perspectivei Unice
Avem o limită pentru ceea ce putem vedea și pentru ce putem cunoaște. Sunt cele 180 de grade din față pe care privirea noastră le poate cuprinde. Restul, cele 180 de grade din spate, sunt inaccesibile. Fie te concentrezi pe unghiul din față, fie pe cel din spate. Nu le poți cuprinde pe amândouă în același timp. Fie privești spre viitor, fie spre trecut. Fie spre ce va fi, fie spre ce a fost. Ca o dihotomie în care suntem forțați să alegem, ne concentrăm către dumul din față sau către oglinda retrovizoare.

Copyright Bright Goals | Powered by smartblackberry.com & dorn.agency