Coaching-ul este acel domeniu al cărui moment a sosit!

Obține certificarea în cele mai căutate competențe ale momentului!  Înscrie-te și ocupă-ți locul în ultima grupă din acest an.

Nr locuri disponibile - Epuizat.

Înscrie-te pentru următorul Curs - Ianuarie 2024

Nu lăsa pentru mai târziu locul tău la cursul care o să-ți schimbe viața! Vino alături de noi, făcând următorul pas în dezvoltarea ta chiar acum! Acest Curs Coaching se desfășoară doar de trei ori pe an, iar echipele se completează rapid.

Rezervă locul tău în următorul Curs Coaching Acreditat!

curs coaching acreditare coaching

Te invităm să fii parte din rețeaua profesioniștilor în coaching, să lucrezi la cele mai înalte standarde, după normele de coaching internaționale ICF și AC.

Acest Curs Coaching Acreditat  folosește tehnici specifice Modelului  Integrativ de Coaching - Integrative Coaching Model, ce include:

1. peste 10 abordări psihologice de bază și tehnici de lucru, cum ar fi GROW, Coaching pentru performanță, Cognitive Behavioral Coaching, Psihologia Pozitivă, Solution Focused Coaching, Abordarea Umanistă, Resilience & Well-being Coaching, Interviul Motivațional, Teoriile Motivației, Team Coaching, Role Coaching. Toate acestea pot fi folosite în life coaching, cât și în business coaching.

2. peste 200 de instrumente de coaching, materiale, exerciții și articole care îți vor sta la dispoziție în format digital, în fiecare săptămână de studiu

 

De ce să participi la acest curs de coaching?

Lucrăm în sesiuni individuale de coaching și grup coaching chiar din timpul cursului, astfel încât să poți exersa toate abilitățile de coaching. La finalul acestui curs de coaching vei putea practica ca și life coach sau business coach, independent sau în organizație.

Învață bazele coachingului și specializează-te în aria ta de interes - Business Coaching, Executive Coaching, Team Coaching, Leadership Coaching, Life Coaching.

 

Începe acest drum alături de facilitatorul tău, trainer & coach Anca Al Kebsi. Învață cele mai bune abordări și tehnici direct din practică și experiență. Dezvoltă-ți abilitățile de coaching și mindsetul prin exercițiile, instrumentele și practica pe care acest program le pune la dispoziție.

De ce ai nevoie pentru a te înscrie la Curs Coaching Integrative Model?

Care sunt opțiunile de a investi în acest curs de coaching? Am gândit 2 modele de plată, astfel încât să poți alege.

Pachete de Coaching disponibile pentru tine

Dacă îți dorești un plan de dezvoltare în coaching pe termen lung sau să deschizi un business din coaching, ai la dispoziție încă două pachete, Elevate Coaching și Empower Coaching.

Astfel, ai la dispoziție Suport, Mentorat și Supervizare și un pachet de business coaching prin care să planifici afacerea și să faci următorii pași.

Poți continua drumul alături de noi și după cele patru luni, punând în practică tot ce ai învățat, ca profesionist în coaching. Ne ocupăm împreună și de planul de afacere, de la viziune la obiective și pași de acțiune.

Îți prezentăm Coaching Development Plan - planul tău de creștere în și din coaching.

Te invit să stăm de vorbă despre pachetul care ți se potrivește și despre planul tău de dezvoltare în coaching!

Ce ne recomandă?

Acest curs a adus schimbări semnificative în aria personală sau profesională a celor care l-au urmat. Iată câteva păreri ale celor care au absolvit cursul de coaching și au acum diplomă de certificare în coaching, activând ca life coach sau business coach.