Despre Bright Goals

Povestea Bright Goals începe intr-un moment neașteptat, așa cum încep marile povești de reușită. În plin an de incertitudine, în care pui pe cântar ce contează și realizezi că poți face mai mult bine pentru tine și pentru ceilalți, că poți da o valoare mai mare muncii tale. Plecând de la o experiență vastă în lucrul cu oamenii, în training, coaching, leadership și management, am hotărât să pun bazele unui business care are în centrul eforturilor sale dorința oameilor de a se dezvolta.

Povestea începe când tu începi să crezi...

Am deschis Bright Goals crezând în mine, la fel cum cred în potențialul celor din jur. Cred în forța oamenilor, acea putere care îi face să nu rămână jos atunci când au căzut, să învețe atunci când nu știu, să treacă peste limite, să-și găsească noi resurse, să se reinventeze, să depășească orice îi oprește să-și realizeze visurile.

Adaugă valoare visurilor tale!

Cred în tine, în faptul că poți mai mult decât ai lasat să se vadă, că întotdeauna ești deschis să te cunoști, să înveți, să te dezvolți, să fii mai bun. Și sunt dispusă să te susțin!

De aceea am creat mediul optim în care să îți ofer sprijin în procesul de învațare și susținere în momentele de schimbare. Învățare și schimbare - sunt cele doua etape importante în dezvoltare, o valoare atât de necesară fiecăruia.

Următorul pas în dezvoltarea ta!

Cum te voi ajuta? Oferind mai mult din ce știu- prin sesiuni de Coaching, prin Cursuri și Workshopuri, online și offline, personalizate pe nevoia ta. Prin instrumente create pentru a-ți susține eforturile și pentru a te ajuta să te dezvolți. Uneori avem nevoie de sprijin în a reusi lucruri marețe!

 

Owner Bright Goals,

Anca Al Kebsi